Fagioli col tonno – Witte bonen met tonijn en ui

Weer een Toscaans gerecht op basis van de altijd aanwezige cannellini bonen, hier gecombineerd met opgelegde tonijn en rode ui. Snel klaar en ideaal voor een zomerse lunch, met lekker brood en een mooie, droge witte wijn.

Ingrediënten

Bereiding

Breng de gekookte bonen op smaak met olijfolie en versgemalen zwarte peper als ze nog warm zijn. Voeg de verkruimelde tonijn en de ui toe, en meng goed. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en serveer met een mooie, droge witte wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s