Skip to content


Workshop Italiaanse keuken

Vandaag nog eens een workshop gegeven over de Italiaanse keuken, met bijhorende kookdemonstraties. Het is telkens weer opvallend hoeveel er te vertellen valt, en hoe snel de tijd voorbijvliegt.  De originele planning was van 12 tot 16 uur, maar uiteindelijk was het 18 uur.  Maar als je zit na te praten bij een glas Vin Santo, vergeet je de tijd wel eens.

In zo’n standaard workshop proberen we vooral de nadruk te leggen op de correcte ingrediënten, en ook een aantal basisbereidingen mee te geven.  Vandaag waren dat bruschetta, risotto, peperoni ripieni. Als je deze basis onder de knie hebt, kun je makkelijk beginnen te improviseren of een recept dat je ergens vindt beter begrijpen.

Volgend menu kwam op tafel:

Bijpassende wijnen waren een Vernaccio di San Gimignano en een Pinot Grigio, en natuurlijk de Vin Santo als afsluiter.
Geïnteresseerd in een workshop?  Kijk hier voor meer informatie.

Posted in menu, workshop.

Tagged with , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.