Skip to content


Menu for hope V

Menu For Hope is aan zijn 5de editie toe, en loopt van 15 tot 24 december.  Het is een initiatief van Foodbloggers over de hele wereld en wordt getrokken door Pim Techamuanvivit.  In feite is Menu For Hope een tombola: je kunt lotjes kopen voor 10$ per stuk via de site van Firstgiving, en je kunt zelf aangeven voor welke prijs je meespeelt.  Dit houdt de loterij relatief kleinschalig, zodat je toch kans maakt iets te winnen. 

Alle details kun je terugvinden op de blog van Pim: de volledige lijst met de te winnen prijzen, en hoe je moet deelnemen.  Je kan ook een lijst zien met enkel de Europese prijzen op de website van Ms. Adventures in Italy.

En wat gebeurt er met de opbrengst?  Die gaat, net zoals vorig jaar, via het UN World Food program naar kleinschalige steun aan kinderen in Lesotho: zij krijgen een echte schoollunch; hiermee worden ze niet alleen gevoed, het is ook een stimulans om naar school te gaan en er te blijven.

De trekking vindt plaats in  Januari.  Winnaars worden verwittigd via e-mail, maar toch ook maar even de website controleren voor alle zekerheid.

Posted in honger.

Tagged with , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.