Skip to content


Week van de Smaak

Week van de Smaak 15 - 24 november 2007

Van 15 tot 24 november 2007 gonzen Vlaanderen en Brussel van de culinaire bedrijvigheid. 1200 lekkere en verrassende activiteiten over smaak en eetcultuur maken van de Week van de Smaak een spetterend smaakfestival.

De Week van de Smaak wil zoveel mogelijk mensen op een toegankelijke wijze kennis laten maken met ‘smaak’ en hen laten genieten van eten en drinken, gastronomie en alles wat daarbij komt kijken. Het evenement vertrekt vanuit een cultureel perspectief en heeft niet alleen aandacht voor de voedingsproducten zelf, maar ook voor het erfgoed, de verhalen en de studies erover. Het koesteren van culturele diversiteit en het creëren van een aanbod voor jongeren en scholen staan daarbij centraal.
En dit jaar is Italië het gastland!

Op de website vind je flink wat recepten, waaronder ook risotto alla chioggiotta  van Fabio Marangon.

Posted in Cucinone.

Tagged with .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.