Skip to content


Help om Europa GGO-vrij te maken

Op 25 oktober heeft Stavros Dimas, Europees Commissaris voor Milieu, zich verzet tegen de grote landbouwbusiness door uit voorzorgsprincipe de toelating te weigeren voor het cultiveren van twee soorten genetisch gewijzigde maïs (BT11 et BT 1507).

Maar de chemische bedrijven die de genetische gewijzigde zaden erdoor proberen te krijgen, hebben machtige bondgenoten. De kans zit er dus in dat de ongekend moedige beslissing van Dimas wordt teruggefloten op de vergadering van de EU Commissie begin November.

Een sterke steunbetuiging van het publiek is dus nodig om de EU Commissie ervan te overtuigen om de gezondheid van haar burgers te laten primeren op de commerciële belangen van twee chemische bedrijven.

U kan helpen door dit bericht door te sturen aan Louis Michel, Europees Commissaris voor Ontwikkeling en Humanitaire Hulp, Stavros Dimas, Europees Commissaris voor Milieu, Manuel Barroso, Voorzitter van de Europese Commissie, en Europees Commissarissen Kyprianou en Fischer-Boel.

Ga naar de webpagina van Greenpeace om uw steun te betuigen.

Posted in milieu.

Tagged with , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

« »