Skip to content


Parmigiano-Reggiano & GGO (vervolg)

In een recente post maakten we melding van het feit dat Greenpeace Italia de producenten van Parmigiano-Reggiano ervan beschuldigde de koeien te voederen met GGO soja.  Ondertussen heeft het consortium hierop gereageerd.  Klik hier voor de integrale, Italiaanse versie.  Kort en krachtig: er zit geen GGO in Parmigiano-Reggiano.

Dat heeft Greenpeace ook nooit beweerd: wel dat de koeien GGO soja krijgen, en dit is ondertussen bewezen.  Dat dit geen sporen nalaat in de melk, en in de kaas, zoals het Consortium beweert kan dus best waar zijn.  En dat het al helemaal geen invloed heeft op de smaak staat ook vast.  Het blijft gewoon jammer dat producenten van zo’n topproduct zich laten verleiden tot deze praktijken.

Posted in milieu.

Tagged with , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.